Koko kevätkauden kestänyt veteraanikeilaajien tiistairanking on päättynyt. Matti Nikander voitti A-ryhmän 95 pisteellä. Tauno Salminen ja Antti Vepsäläinen päätyivät molemmat 83 pisteeseen, mutta Salminen sijoittui toiseksi, koska hänellä oli parempi pelikeskiarvo kuin Vepsäläisellä.

Veikko Paappanen oli B-ryhmän paras 97 pisteellä. Sunnuntaina kunnioitettavat 90 vuotta täyttänyt Urho Tammi sijoittui toiseksi 91 pisteellä. Kolmannen sijan otti  Jouko Leinonen 84 pisteellä.

Sulo Heikkinen teki C-ryhmässä kevätrankingin komeimman voittopistemäärän 106. Matti Pulkkinen sijoittui hopealle sadalla ja Teppo Kivinen pronssilla 94 pisteellä.

Parhaan sarjakeskiarvon ikätasoituksin laskettuna teki A-ryhmässä Nikander 210.09. Seuraavina olivat Harri Jauhiainen 209,33 ja Salminen 207,18.

Jouko Leinonen keilasi B-ryhmässä parhaan keskiarvon 189,64, joka nosti hänet komeasti syyskaudeksi A-ryhmään. Myös Lasse Pohjankoski nousi A-ryhmään keskiarvollaan 185,86., vaikka sijoittuikin B-ryhmässä neljänneksi.

C-ryhmän parhaan keskiarvon 174,84 teki Kivinen. Seuraavina olivat  Heikkinen 174,17, Pulkkinen 169,94.ja Osmo Tamminen 168,83.

Koko nelikko nousi syyskaudeksi B-luokkaan. Rankinginkiin osallistui kaikkiaan 51 veteraania, joista seitsemän keilasi kaikki 18 kierrosta.

Kategoriat: Yleinen