Kesä- ja elokuun aikana keilattiin Heinolassa perinteinen Kesäformula. Kolmisarjaisia kierroksia tasoituksin keilattiin 14. Kunkin keilaajan seitsemän parhaan kierroksen pisteet laskettiin lopputulokseen.

BFn Toni Karvinen keilasi kierroksista vain kahdeksan, mutta sitäkin tuloksekkaammin, sillä kuudesta kierroksesta tuli voitto (10) ja yhdestä kakkostila (8). Niinpä hänen kokonaispisteiksi tuli lopulta komeat 68. Niillä irtosi tämänkertainen voitto.

Ilveksen Matti Nikander voitti viisi kierrosta sekä oli kerran toinen ja kolmas. Niistä kertyi 64 pistettä  ja kakkostila. Ilveksen Lasse Pohjankoski puolestaan voitti neljä kierrosta saaden lisäpisteitä kahdesta kakkostilasta ja yhdestä kolmostilasta yhteensä 62.

Tasaisesti pisteitä napsinut Ilveksen Pirkko Valovuori päätyi 43 pisteeseen, jolla irtosi komeasti neljäs tila. Muut palkinnoille sijoittuneet olivat Paten Lasse Kaikkonen 30, Pete Näveri 29 sekä BFn Martti Kuitunen 28 ja Jukka Karvinen 23 pisteellä. Kilpailijoita oli kesän aikana 19.

Kategoriat: Yleinen