Arvoisat keilaajat. Kuten olette varmaan huomanneet, niin keilailukausi 2015-2016 on täydessä vauhdissa. Kesäformula on jäänyt taakse. Sen voitti Martti Kuitunen pienemmillä tasoituksilla kuin Juha Kuru. Molemmat päätyivät 52 pisteeseen. Mika Pylkkänen oli taistelussa mukana vii-

meiselle kierrokselle asti, mutta jääminen siinä toiseksi (Kaikkosen Lassen taakse) yhteispistemää-räksi tuli ”vain” 51 ja kolmas sija. Onnea kärkikolmikolle.

Syyskisa (31.8.-4.10.) on täydessä vauhdissa. Kisan 14 parasta tuloksilla ja kaksi parasta turboilijaa selviytyvät 7.10 klo 18 keilattavaan finaaliin. Vielä ehtii mukaan taisteluun. Baanalle ystävät, baanalle !

Seuramyllykin pyörähti vauhtiin ja BF aloitti mestarin ottein komealla parituloksella 4945. Kamppailu Heinolan mestaruudesta jatkuu ja päättyy vasta  15.5. Jäljellä on vielä 9 kierrosta. Seuraava kierros keilataan jo 4.10.

Heinola-liigan avauskierrosta hallitsi Plowing ottamalla 20 pistettä. Kierroksella saatiin aikaiseksi vain yksi paritulos (1209) ja tekijänä oli HKL Poijaat. Kierroksen toiseksi paras oli HKL Naiset (1186). Molemmilla on kasassa 18 pistettä. Liiga jatkuu 14.10.

SKL:n hallinnoimat Valtakunnansarjat alkavat miesten 3-sarjan osalta 26.9. Silloin on tulessa myös sarjaan noussut BF, joka saa onnekkaasti aloittaa ottelunsa Heinolassa. Vastassa ovat Myllykosken BR, Savonlinnan F-R, Imatran KooTeeKoo, Mikkelin Savonia ja Lahden Valtti. Ottelut alkavat klo 11, joten eiköhän mennä porukalla kannustamaan heinolalaisia keilaajia hyvään suoritukseen.

Veteraanien 1-sarjassa Ilves aloittaa ottelunsa 15.10 Kotkassa. Mukana ovat myös Kotkan Kasi-Viis ja Provikka, Lahden KK, Loviisan KK-Team ja Riihimäen Taku.

Samana päivänä Pate matkustaa Porvooseen taistelemaan pisteistä 2-sarjassa. Siellä ovat myös Kotkan FC, HT ja Ysi-Kymppi sekä Porvoon Futura ja Loviisan LoVi.

Laatua Elämään (5.10.-1.11.) keilataan heti Syyskisan jälkeen. Veteraanien järjestämän kisan aikana keilataan useita veteraanien liitto-otteluita sekä lisäksi pari haasteottelua.

Kategoriat: Yleinen