Heinolan keilahallissa päättyi sunnuntaina veteraanikeilaajien järjestämä Laatua Elämään –erikoiskilpailu, joka oli jaettu kahteen eri tasoitusryhmään, yleinen ja veteraanit. Kilpailun todellinen voittaja oli Lahden Bayn Sulo Hietala, joka onnistui voittamaan molemmat sarjat. Yleiskilpailun voiton Hietala heltisi tasoituslukemin 1487/30 ja Veteraanisarjan ikätasoituksin 1517/60.

Yleiskilpailussa seuraaviksi Hietalan jälkeen sijoittuivat Riihimäen Sinisten vasuri Juuso Tiainen 1454/0, Paten vasuri Lasse Kaikkonen 1432/108, Imatran KooTeeKoon Tapio Nokelainen 1407/84, Sinisten Samuli Tiainen 1384/0 ja BFn Vili Kuitunen 1380/18.

Veteraanisarjan palkintojensaajista löytyy samojen keilaajien nimiä kuin yleisessä sarjassa on jo lueteltu, sillä toiseksi sijoittui Tapio Nokelainen 1383/60 ja kolmanneksi Lasse Kaikkonen 1360/36. Suorituksia kuukauden kestänyt kisa keräsi kaikkiaan 169.

Kategoriat: Yleinen