Kuukauden kestänyt Paten Paikkojen finaali oli 23-vuotiaan Turun TPSn vasurin Jesse Kallion näytöstä. Ylivoimaisuus näkyi parhaiten sarjoissa 224-232-247-259-226-238-236-204, jotka tuottivat komean tuloksen 1866. Sarjakeskiarvo 233,2 oli hieman parempi kuin hänen  kausikeskiarvonsa 228,7. Kallio on kuulunut juniorien ja nuorten maajoukkueisiin vuodesta 2009 ja saavuttanut kaksi henkilökohtaista ja parikisan kultamitalin sekä joukkuepronssin juniorien EM-kilpailuissa. Hänellä on myös sekä juniorien että nuorten SM-kulta sekä värisuorat SM-liigasta ja SM-kilpailuista. Maksimisarjoja (300) Kalliolla on peräti 51 kappaletta.

Lahden Valttia edustava Jani Paavilainen sijoittui finaalissa toiseksi 1786. Ilveksen Harri Jauhiainen 1726 ja Matti Nikander 1716 piirittivät moninkertaisen naisten SM-mestari Lahden Bayn Krista Pölläsen sijalle neljä tuloksella 1719. Alkukarsinnan voittanut Itä-Hämeen Matti Kurvinen oli finaalissa kuudes 1674 ja muut kymmen parhaan listalle selviytyneet olivat BFn Martti Kuitunen 1650, Bayn Keijo Kukkonen 1636, Paten Simo Ruohtula 1586 ja Ilveksen Lasse Pohjankoski 1576. Alkukarsinta suorituksia kisa keräsi 274, joiden perusteella finaaliin selviytyi 16 keilaajaa.

Kategoriat: Yleinen